seni kreatif sulaman manik & labuci


SELAMAT DATANG
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera...

Jutaan terima kasih kepada anda yang sudi mengunjungi blog
saya ini. Kepada mereka yang telah menempah hasil jahitan manik saya, semoga anda berpuas hati di atas perkhidmatan yang telah saya berikan. Semua gambar jahitan manik yang dipamerkan di blog ini adalah hasil daripada kerja tangan saya sendiri.

Melihatkan hasil yang sungguh cantik dan berwarna-warni, hati ini rasa terpanggil juga untuk mempamerkan segala koleksi jahitan manik yang saya ada di blog ini..

Menerima tempahan jahitan manik pada Busana anda.. seperti Baju Kurung, Jubah, Tudung, T-Shirt, Seluar, Skirt dan sbgnya..


Jika berminat hubungi atau sms saya untuk keterangan lanjut mengenai tempahan dan harga.

Sms / Whatsapp / Wechat : 013-207 5154 (fyda)
Email: jejarikreatif@yahoo.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pada yg ingin membuat tempahan bolehlah sms/emel sy utk harga dan keterangan lebih lanjut...

Terima Kasih.....

Salam Sayang,


Antara design beads dari saya...

Antara design beads dari saya...

August 12, 2015

New Update


As salam. Lamanya saya tidak update blog saya ni. Bukan bermakna saya tidak mengambil lagi tempahan jahitan manik ye. Cuma terlalu sibuk dengan tempahan yang ada. Gambar pula banyak yang belum diedit lagi. Saya cuba edit satu persatu gambar hasil jahitan manik dari saya dgn kadar segera. Terima kasih saya ucapkan pada mereka yang sudi singgah sebentar di blog saya yang tidak seberapa ini. Di blog inilah saya mencurahkan segala hasil jahitan manik. Cepat atau lambat tetap saya update perkembangan terkini hasil-hasil jahitan manik dari saya.


Kali ini busana dari Miri, Sarawak. Sebanyak 4 helai busana dihantar kepada saya untuk ditata riaskan dgn manik. Dan design manik adalah pilihan dari empunya busana sendiri. 


Design 1: Lace CrumbleDesign 2: Simple Crumble

Design 3: Simple Crumble + bunga labuci


Design 4: Blue Pink Crumble
(design ni empunya busana berikan gambar. Beliau meminta saya jahitkan design manik seperti dalam gambar. Saya panggil design ni Blue Pink Crumble.. da tak tahu nak letak nama apa sebenarnya.. hehehe)
1 comment:

  1. Slm pn..kak selalu jugak jenguk blog pn ni..nak tanya brp hg tempahan yg plg min yg pn kenakan..kalau yg ringkas dan mcm design blue pink crumble..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails